ХҮНС ХУДАЛДАН АВАХЫН ӨМНӨХ ЗӨВЛӨГӨӨ
ХҮНС ХУДАЛДАН АВАХЫН ӨМНӨХ ЗӨВЛӨГӨӨ
Сүүний үхрийн аж ахуйн зохистой дадал
Малчид, фермерүүдэд сүүний урамшуулал олгох журам баталлаа
МОНГОЛЫН НООС НООЛУУРЫН САЛБАРЫН ТОГТВОРТОЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ГАРЫН АВЛАГА
Түүхий эд бэлтгэлийн сайн туршлага- Торомны ноос
Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлыг хангахад хүн бүрийн оролцоо чухал байна
Жижиг дунд үйлдвэр эрхлэгчдийн Гарын авлага
Хүнсний үйлдвэрлэл, үйлчилгээний байгууллагуудад өгөх ажлын тусгай горимоор ажиллах заавар зөвлөмж
Хуванцар савнаас яагаад татгалзах ёстой вэ?
ХҮНС, ХООЛ ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН АЖИЛТНУУДАД ЗОРИУЛСАН ЗӨВЛӨМЖ
ХҮНС ТЭЭВЭРЛЭЖ БУЙ ЖОЛООЧ НАРТ ЗОРИУЛСАН ЗӨВЛӨМЖ
Худалдан авагчийн бөөгнөрөл үүсгэхгүйгээр үйлчилгээг зохион байгуулах
“Ковид-19” халдварын цар тахлаас сэргийлэх талаар ажилтнуудад бичгээр зааварчилгаа өгч, сургалт тогтмол зохион байгуулах
Хүнс, хөдөө аж ахуй, хөнгөн үйлдвэрийн яамнаас хүнсний сүлжээнд оролцогч нарт “Ковид-19”халдварын цар тахлаас сэргийлэх цуврал зөвлөмжийг хүргэж байна.